Japp nu var den här, snön som vi ( alla?!) väntat på, eller inte!

När det ändå inte tänker vara tillräckligt kallt för att den ska ligga kvar, måste det snöa då? det blir lerigt & smetigt, Agge & barnen blir leriga vilket slutar med att det är grus i hela huset…… mysigt. Och av nån anledning hittar gruset alltid sängen, hur är det möjligt?

Hoppar den upp själv? Agge sover ju inte i sängen o barnen har ju knappast skorna med sig i sängen, kanske ska prova att ha skogränsen utanför huset? Risken m det är ju att det blir kattpiss i skorna istället, vilket inte är ett bättre allternativ.

Ja det har varit lite mkt sen sist, när vi kom hem från lägret så skulle ju Agge in och rotfylla första huggtanden, låter ju enkelt. Det är det inte, något gick snett så det slutade med att han fick huggtanden utdragen! Han fick en allergisk reaktion på något (antagligen daikin ) som används att skölja med. Han fick ligga kvar över natten på observation o ja fick hämta honom kvällen efter.

Nu är ju frågan: vågar man prova rotfylla den andra? Behöver han den? Kan man få försäkringsbolaget att betala stift? han kommer ju se ut som en tandlös gubbe! Tandisen säger att man kan prova andra medel….. vågar man? hur kommer det här påverka framtida skydd? ja som sagt frågorna är många, och några bra, säkra svar har ja inte hittat än.

Till råga på allt verkade det inte läka som det skulle, han lyckades ju slita upp stygnen efter nått dygn o sen kom lukten, Så in till Ultuna igen.

Där vissade det sig att han lyckats slita så i det stakars tandköttet så att käkbenet blottats!! hur frächt låter det? frågan är ju vad/när/hur han gjort det? Han har inte fått leka/träna/tugga ben o inga möbler han åkt på stryk så vad? gnaggt på sitt eget käkben!?! Vi fick i af lite antibiotika och lite extra hemgångspyssel. Och hon tyckte inte det såg så allvarligt ut, men ville hålla ett öga på det så ÅB nästa vecka.

Sen är det ju en väldigt tråkig sak som hänt, min Pappa har gått bort. Begravningen var på torsdagen, den var väldigt fin. Men så klart jobbig, kan nog tycka att det kändes skönt att få gråta av sig ordentligt. Vi har inte haft kontakt på ett bra tag, så det kändes bra att det ändå var mkt vänner och bekanta till honom där.

Till nästa gång ska jag samlat ihop lite mer possitiv energi

Nu natti //

Så här är det finnt med snö smiley