Äntligen blev det av, det efterlängtade kennellägret. Vi har nu tränat spår, lydnad & skydd i dagarna fyra. Vi har ätit, umgåtts skrattat så tårarna sprutat så nu är batterierna laddade till nästa gång.

Jag har sett mkt fina bra hundar & fått bra tips o knep att ta med mig hem för att fortsätta träningen. Har även fått lite att fundera på ang inriktning inom tävlandet & Agges framtid smiley

Representanterna för A-kullen fick väldigt bra respons under helgen, vilket är super kul att höra. Emma blev rörd till tårar av talet på fredagkvällen, som verkligen var fint. Som uppfödare kan man nog inte få en bättre eloge.

Så nu ska ja ta min nya insperation och kicka igång ordentligt. Agge hade ju helt andra spåregenskaper än jag trodde så det ska jag verkligen ta till mig. höres nästa gång nu ska vi gå spåret.

Bilder från lägret http://fotoalbum.freaklechics.se/#14.0