Idag har Agge fått jobba ordentligt, har ju blivit lite av den varan pga operationer och jobb, men nu ska ja sparka mitt gamla jag å sätta igång igen.

Morgonen började med ett fyspass i stallet, 40 min fullt ös på vallen, medans jag red dressyr. Han har ju inga gränser , himla kul å se honom som en kalv på grönbete……. varje gång smiley

På eftermiddagen la jag ett 3-400 meter långt spår med fyra vinklar ink en spetsvinkel. Terrängen var kanske lite taskig, men var lite kul att se honom lösa det. Det var ganske mkt rotvältor så jag tog chansen o klättrade lite.

Under tiden som spåret fick vila åkte vi till klubben å tränade lite det blev mest nötning av trägningen, vilket faktisk känns som om vi börjar få klämm på. Sen blev det lite ploj på agilitybanan, vom han tycker e så rolig.

Efter ca 1 tim åkte vi tillbaka till spåret, som han hittade redan på vägen dit, sen bar det av. Han fick en dosa efter 20 meter för att samla upp honom lite eftersom det går så fort, första vinkel låg efterca 80 meter å sen fick han en dosa till efter den ca 15 meter, resten av spåret gick över 4 ordentliga stockar och 2 stora stigar. spetsvinkel låg i ganska öppen terräng för att inte störa honom om linan skulle fastna.

Men han löste allt såå fint, är riktigt stolt. sist vi spårade gick allt åt H-E. så det här var roligt. Imorgon ska vi spåra igen och ta en långritt, Hoppas på fint väder

Sweet dreams, det hoppas jag på………

Liten blir stor